image1 image2 image3 image4 image5 image1 image1

Amiért érdemes az ügyvédi irodánkat választani:

  • kiszámítható és előre tervezhető ügymenet,

  • teljeskörü és mindenre kiterjedő tájékoztatás,

  • folyamatos kapcsolattartás, soron kívüli konzultációk,

  • képviseljük Önt az eljárás során, így nem egyedül védekezik a   felkészült hatóságokkal szemben,

  • részletesen kidolgozzuk, felépítjük a védekezését, szakértők segítségével,

Gyors, hatékony jogi megoldások 1937 óta! Képviselet felsőfokon!


Az irodáról

1937-ban alakult ügyvédi irodát Dr. Székely Miklós alapította. Az iroda vegyes praxist folytatva máig töretlenül, sikerrel működünk a büntetőjog, polgári jog, az ingatlan jog,  az adójog, a munkajog, a cégjog és a családi jog területén. Irodánk kiemelt szakterületnek tekinti a büntetőjog egészét, különös figyelmet fordítunk a közlekedési ügyekre és a vagyon elleni bűncselekményekre.

Az alapítás óta rengeteg országosan ismertté vált ügyben látott el irodánk képviseletet. A 80 éves tapasztalat egészen a mai napig áthatja az ügyvédi iroda működését. Három generáció szaktudása egy irodában.  Vezető ügyvédünk Dr. Székely Andrea több, mint 30 éve praktizál ügyvédként. 2011-től az iroda munkatársa Dr. Janklovics Ádám.

2013-tól ügyvédi irodánk az egyik legnagyobb internetes autós portál jogi szakértője. Szakcikkeink folyamatosan megjelennek az oldalon.

Társadalmi szerepvállalás (CSR):
- Dr. Janklovics Ádám a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) elnökségi tagja, az Etikai bizottság elnöke. FIVOSZ tagjainak egyedi ügyeiben jogi segítséget nyújt.

- 2014-ben stratégiai együttműködésnek köszönhetően közel kétezer megkülönböztető jelzést használó gépkocsivezetőnek vagyunk az ügyvédei.

Az ügyvédi iroda modern technikát és kényelmes körülményeket biztosítva áll ügyfelei  rendelkezésére, hogy jogi ügye a legjobb kezekben legyen!

Adótanácsadó, könyvvizsgáló, ingatlanszakértő, igazságügyi, műszaki szakértő, és felkért szakmai referenciával rendelkező szakemberek szolgálják szaktudásukkal munkánkat.

A nagyobb megyeszékhelyeken szoros együttműködésben állunk ügyvédi irodákkal, így biztosítjuk az országos lefedettséget.

 

Személyes ügyvédi konzultációért kattintson ide!