image1 image2 image3 image4 image5 image1 image1

Amiért érdemes az ügyvédi irodánkat választani:

  • kiszámítható és előre tervezhető ügymenet,

  • teljeskörü és mindenre kiterjedő tájékoztatás,

  • folyamatos kapcsolattartás, soron kívüli konzultációk,

  • képviseljük Önt az eljárás során, így nem egyedül védekezik a   felkészült hatóságokkal szemben,

  • részletesen kidolgozzuk, felépítjük a védekezését, szakértők segítségével,

Gyors, hatékony jogi megoldások 1937 óta! Képviselet felsőfokon!


Adójog

Adóellenőrzés indult Ön ellen? A NAV adórevizorai előzetes bejelentkezés nélkül adóellenőrzési eljárást indítottak áfa vagy más adónem ügyében?

Ügyvédi Irodánk tapasztalata szerint az adózók többsége nem ismeri a jogait egy adóellenőrzés során! Nem ismeri a jogorvoslati  lehetőségeket, amelyet a jogszabály biztosít.

Adóellenőrzés, vagyonosodási vizsgálat esetén vegye igénybe ügyvédi irodánk segítségét!
06 20 806 16 06

Az adóhatósági ellenőrzések és vagyonosodási vizsgálat során ellátjuk ügyfeleink képviseletét az adóhatóság előtt az ellenőrzés megindulásától az eljárás befejezéséig, megírjuk az ellenőrzés során az észrevételeinket, az adóellenőrzést követően a fellebbezést. Tanácsadásunk keretében személyre szabottan, kifejezetten az Ön vagy cége adózással kapcsolatos problémájára koncentrálunk.
A jogorvoslati fórumok előtt eljárva elkészítjük a szükséges fellebbezéseket, bírósági kereseteket, bármely adónemről (általános forgalmi adó, társasági adó, személyi jövedelemadó) legyen is szó. Munkánk során együttműködünk adószakértővel, könnyvizsgálóval és mérlegképes könyvvelővel egyaránt.

Az adóellenőrzések során a feltárt szabálytalanságoknak nemcsak adójogi, hanem büntetőjogi vonzata is lehet. A feljelentésről az adórevizor nem tájékoztatja az adózót. A feljelentést a revizorok által elkészített külön jegyzőkönyv alapján teszi meg az adóhatóság. A legtöbb gazdasági bűncselekmény adócsalásból, költségvetési csalásból, csődbűncselekményből ered. Adócsalással, gazdasági bűncselekményekkel kapcsolatban itt olvashat bővebben.

Védelem ellátása gazdasági és pénzügyi bűncselekményekkel kapcsolatos ügyekben.

Személyes ügyvédi konzultációért kattintson ide!