image1 image2 image3 image4 image5 image1 image1

Amiért érdemes az ügyvédi irodánkat választani:

 • kiszámítható és előre tervezhető ügymenet,

 • teljeskörü és mindenre kiterjedő tájékoztatás,

 • folyamatos kapcsolattartás, soron kívüli konzultációk,

 • képviseljük Önt az eljárás során, így nem egyedül védekezik a   felkészült hatóságokkal szemben,

 • részletesen kidolgozzuk, felépítjük a védekezését, szakértők segítségével,

Gyors, hatékony jogi megoldások 1937 óta! Képviselet felsőfokon!


Fiatalkorú elkövetők

Amiért érdemes az Ügyvédi Irodánkat választania fiatalkorúak büntetőügyében:

 • büntetőjogra specializálódtunk,
 • minden eljárási cselekményen részt veszünk,
 • részletesen kidolgozzuk, felépítjük a védekezését,
 • megírjuk a beadványokat, kérelmeket,
 • kiszámítható és előre tervezhető ügymenet,
 • folyamatos kapcsolattartás, és tájékoztatás,
 • soron kívüli konzultációk,
 • kapcsolattartás a hozzátartozókkal (őrizetbe vétel, előzetes letartóztatás alatt)!

A fiatalkorú bűnelkövetőkre speciális büntető szabályok vonatkoznak, amivel ügyvédi irodánk maximálisan rendelkezik. Fiatalkorúak esetében, akik a tizennyolcadik életévüket nem töltötték be garanciális okokból kötelező az ügyvéd, a védőügyvéd részvétele az egész büntetőeljárásban. Ügyvédi irodánk, mint a fiatalkorúak védőügyvédje bármely bűncselekmény esetén ellátja a fiatalkorú gyanúsított, vádlott védelmét!

Kérdése van?  A fiatalkorúak védőügyvédje segít!
06 20 806 16 06

Meghatalmazást követően -amit a szülő is adhat-, ha a fiatalkorú gyanúsított szabadlábon védekezik akár a szülőkkel közösen részletesen kidolgozzuk a védekezési stratégiát, nagy súlyt fektetve az enyhítő körülményekre. Amennyiben a fiatalkorú előzetes letartóztatásban van, haladéktalanul felvesszük vele a kapcsolatot. Rendszeresen bejárunk, látogatjuk az elzárás ideje alatt, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fiatalkorú a leghamarabb szabaduljon.

Fiatalkorúak a leggyakrabban a következő bűncselekményeket követik el:

Tudjon meg többet a fiatalkorúkkal kapcsolatban

A nyomozati szakban a rendőrség előtt minden gyanúsított kihallgatáson részt veszünk a fiatalkorú gyanúsítottal együtt. A nyomozás során írásban, vagy szóban (pl. kihallgatáskor) a fiatalkorú bűncselekményével kapcsolatban indítványokat, észrevételeket teszünk. Az indítványok elsősorban bizonyítási cselekmények elvégzésére (pl. szakértő kirendelése, helyszíni szemle elvégzése, szembesítés, tanú meghallgatása) irányulnak. Minden kihallgatás előtt konzultáció keretében tájékoztatjuk a gyanúsította és a szülőket is!

Fiatalkorúak védőügyvédje:
06 20 806 16 06

A fiatalkorú gyanúsított a vádemelés után válik vádlottá. De az ügyész a nyomozás befejezése után többféleképpen dönthet. A gyanúsított számára kedvező megoldás a nyomozás megszüntetése, kedvezőtlenebb a vádemelés. Az ügyész határozhat a vádemelés részbeni mellőzéséről vagy a vádemelés elhalasztásáról, illetve a közvetítői eljárásra utalásról. Ha azonban a vádemelés mellett dönt, a gyanúsított vádlottá válik.

Fiatalkorúak büntetőügyeiben legyen szó lopás, rablás, garázdaság, csoportos garázdaság, kábítószer, testi sértésben jártas ügyvédi irodánk, mint a fiatalkorúak védőügyvédje a bírósági szakban is mindent megtesz annak érdekében, hogy a fiatalkorú vádlottal szemben a legcsekélyebb kényszerintézkedésre, és szankcióra kerüljön sor!

Személyes ügyvédi konzultációért kattintson ide!